Zet de cursus vast op het bureaublad van je telefoon

Zet deze cursus op je telefoon

Ik wil natuurlijk niets liever dan dat jij de cursus volgt en ook alles zoveel mogelijk kunt volgen. Daarom kun je deze cursus ook gemakkelijk op je telefoon zetten! Ik leg je uit hoe.

Iphone

Het vastzetten van een webpagina op de achtergrond van je iPhone kan handig zijn als je snel toegang wilt hebben tot een bepaalde website of pagina. Hier zijn de stappen om een webpagina vast te zetten op de achtergrond van je iPhone:

 1. Open de Safari-browser op je iPhone en navigeer naar de webpagina die je wilt vastzetten op de achtergrond.

 2. Klik op de knop “Delen” (het vierkantje met de pijl omhoog) onderaan het scherm.

 3. Zoek in de rij met pictogrammen onderaan het deelmenu naar het pictogram “Zet op beginscherm” en tik erop.

 4. Je iPhone zal je nu vragen om de naam van de website in te voeren en het icoontje te kiezen waarmee je het vastgezette icoon wilt identificeren. Nadat je deze informatie hebt ingevuld, tik je op “Voeg toe” in de rechterbovenhoek.

 5. Ga nu terug naar het startscherm van je iPhone en je zult het icoon van de vastgezette webpagina zien. Houd je vinger op het icoon en sleep het naar de onderkant van het scherm om het vast te zetten op de achtergrond.

 6. Om het vastgezette icoon weer los te maken van de achtergrond, houd je je vinger op het icoon en sleep je het omhoog naar de bovenkant van het scherm.

Android

Je kunt een webpagina vastzetten op de achtergrond van een Android toestel door gebruik te maken van de “Pinnen” of “Vastzetten” functie. Hieronder vind je de stappen om dit te doen:

 1. Open de webpagina die je wilt vastzetten op de achtergrond van je Android toestel.
 2. Tik op de “Overzicht” knop (deze ziet eruit als een vierkantje of drie lijntjes, afhankelijk van je toestel) om alle geopende apps te zien.
 3. Zoek de app die je wilt vastzetten en tik op de app-icoon bovenaan de kaart.
 4. Kies “Vastzetten” of “Pinnen” (afhankelijk van je Android-versie).
 5. Bevestig dat je de app wilt vastzetten.
 6. Om de app te ontgrendelen, houd je de “Terug” en “Overzicht” knop tegelijkertijd ingedrukt.

Op deze manier wordt de webpagina vastgezet op de achtergrond van je toestel en kun je andere apps en taken uitvoeren zonder dat de webpagina wordt gesloten.